Silvestrovské menu

Letošní silvestrovské oslavy 31. prosince se v Alcronu ponesou v duchu inovativních, ale i tradičních kulinářských specialit, které pro Vás připravuje náš šéfkuchař Roman Paulus a jeho tým.


Cena silvestrovského menu - 9500 Kč na osobu

19:00 h – 24:00 h
(doporučený příchod nejpozději do 21:00 h)

Zahrnuje 7-chodové menu s vinným doprovodem, nealkoholické nápoje, kávu nebo čaj.

Povinný formální dress code. Děti pouze od 10 let.

V případě zrušení rezervace méně než 72 hodin předem, bude účtován storno poplatek ve výši 50 EUR na osobu.


MENU

Ústřicový tatarák, granny smith, kopr, wonton chips
Chablis AOC Magnum, Domaine du Colombier, 2012, Bourgogne, France
*
Jehněčí pastrami, kedluben, nakládaná okurka, kerblík
Riesling „J.R. Junior“, Josef Rosch, 2013, Mosel-Saar-Ruwer, Germany
*
Hovězí consommé, smrže, rajče, šalotka
Pinot Noir Family Reserve, Pavel Springer, 2016, South Moravia, Czech Republic
*
Krevety, batáty, mučenka, kokos
Angelo Gaja, Rossj-Bass, 2015, Piemonte, Italy
*
Holub z Anjou, černý kořen, červená řepa, růžičková kapusta
Santenay Vieille Vignes Magnum, Domaine Lequin Colin, 2009, Bourgogne, France
*
Výběr Francouzských sýrů
Château le Puy „Emilien“, 2015, Bordeaux, France
*
Soufflé, tmavá čokoláda, krvavý pomeranč, Alcron prosecco
Solaria Jonica, Cantine Antonio Ferrari, 1959, Puglia, Italy